Recent Blogs Posts

 1. 5 manuel gear i bilen?

  Hej,

  Hvis man har en 4 speeds manuel gearkasse i ens bil, og hvis man ønsker at få en 5 speeds manuel gearkasse i bilen, så er der flere muligheder og priser man kan vælg ud fra.
  Inden man gør sig valget om, hvad for en type gearkassen man skal vælge, så skal man gøre op med sig selv, hvad man bruges ens bil til, og hvordan man vil bruge den fremover. Man skal også (i min verden) finde ud af, hvad ratio man har i bagtøjet. Da det i min verden hører sammen med valg af gearkasse.
  ...
  Categories
  Uncategorized
 2. Dagbog for vinterens gennemengang af Fru Jensen

  Hej

  Dagbog December 2014.12.16

  Flyttet til "Klubbens hjørne"

  Hilsen Dan

  Updated 16-12-2014 at 16:06 by Dan

  Categories
  Uncategorized
  Vedhæftede miniaturebilleder Vedhæftede billeder
 3. 555 Merlin Big Block - hvis 7,4 liter er godt må 9 liter være bedre !

  Så blev det tid til at skrive lidt om et 555 byg, jeg er startet med en 555 shortblock, det er en Merlin III blok med en letvægtskrumptap fra Ohio Crank . Der er mange veje at gå når man skal vælger Big Block fra Chevrolet. Hvis det skal være periode-korrekt (dvs. kunne man få en lignende motor dengang) kan man vælge en bigblock helt tilbage fra 1958, ikke at man kunne få dem i Corvetten dengang, men Chevrolet begyndte allerede at lave bigblock 348'ere i 1958, det var først i 1965 at man kunne få ...

  Updated 16-09-2014 at 23:50 by david

  Categories
  Motorbyg
  Vedhæftede miniaturebilleder Vedhæftede billeder
 4. Julegaver idéer til klassiker-ejeren!

  En klassisk vogn er i mine øjne meget mere end bare en vogn. Den er et stilelement - en accessory, på samme måde som et par klassiske solbriller er det. Det er jeg ikke i tvivl om de fleste faktisk er enige i. Mange begynder at gå mere og mere op i at tilbehøret skal passe til vognen, f.eks autentiske lædertasker, korrekte solbriller, kørehandsker osv. Én ting glemmer de fleste dog: Duften. Altså ikke bilens - men ejerens!

  Det nytter ikke noget, at alt spiller 100% visuelt - men duften ...
  Categories
  Uncategorized
 5. Havnen imorgen?

  Hyggeligt at se jer

  :-)

  Chr
  Categories
  Uncategorized
  Vedhæftede miniaturebilleder Vedhæftede billeder
Side 1 af 5 12345 SidsteSidste