I er inviteret til at deltage i det årlige velgørenhedsarrangement " Cruise for a cure " Lørdag d. 4 maj fra kl. 10:30 til ca. 14:00
Arrangementet er et samarbejde mellem Harley- Davidson Club of Denmark og Frederikssund Erhverv og formålet er at støtte " Cystisk Fibrose" som er en lille forening og for mange, en ukendt sygdom.
Vi mødes på Knardrupvej / Målev Byvej kl. ca. 10:15 - 10:30 ( US bilerne parkerer lige efter Jungshøjvej oppe på bakken) herfra kører alle kl. 11:00 i en lang kortege over landet af små veje gennem Ganløse, Bastrup, Uggerløse, Ulvelse, Gørløse, Skævinge, , Strø, og Hørup. Kortegen kører til Frederikssund og slutter på havnen i Frederikssund (ved Føtex) mellem kl. 11:45 – 12:00.
Her vil køretøjerne holde en par timer, hvor man kan gå rundt og kigge og sludre.
Silverstar Linedancers kommer og underholder ca, kl. 12:15. Herefter live musik.
Ca. kl. 13:30 overrækkelse af det indsamlede beløb til en repræsentant fra Cystisk Fibrose.
Derefter lister folk stille og roligt af og så har vi haft en super hyggelig dag 😊.
Der vil være udlevering af sandwich og drikkevarer på deltagerbilletten som er kr. 101,- pr. person beløbet går ubeskåret til Cystisk Fibrose, betales med mobil pay 410028 ( skriv "Cruise" i kommentarfeltet ) meget gerne inden d. 3/5 af hensyn til bestilling af sandwich. Beløbet kan også betales kontant på dagen, hvis man ikke har mobil pay.
Bemærk venligst at køreturen kun er for Harley Davidson mc og Amerikanerbiler.
Det skal lige tilføjes at, hvis det regner kører vi alligevel
Arrangementet er et samarbejde mellem Harley- Davidson Club of Denmark og Frederikssund Erhverv.
Med venlig hilsen,
Pia Ellebirke
Coordinator H-DCSJ
Harley Davidson Club of Denmark
Tlf: 26354607